La Bistrița a început campania electorală

520

Da, este adevărat, municipiul Bistrița este în plină campanie electorală. Și ea nu se face mascat, folosindu-se diferite tertipuri, ci pe față, fără rușine și jenă. La vedere, ca lumea să priceapă și să voteze pe 5 iunie, conform mesajelor transmise.

Primii care au furat startul sunt cei de la PSD. Deși în mod normal, Crețu nu ar trebui să-și facă nici un fel de griji, conform informațiilor care circulă pe piață, el va câștiga fără nici o problemă, chiar dacă nu va face nici un fel de campanie electorală, în primul rând din cauza nevolniciei adversarilor.

Sunt însă unii susținători nu se pot răbda să nu-i facă campanie pe față în manifestări publice, cu sute de participanți.

Cu prilejul inaugurării Palatului Culturii din Bistrița, în fața a aproape 400 de participanți, un fost activist cultural, atât înainte de 1989, cât și după, fiind premiat cu o plachetă din partea Primăriei Bistrița, respectiv a primarului Crețu, nu a ratat prilejul să lanseze pupăturile de rigoare.

“Dacă îmi permiteți să lărgesc aria laudelor, foarte mulți bistrițeni apreciază în mod deosebit înnoirile pe care le-ați adus în peisajul urbanistic al Bistriței… ce frumos este în parcul acesta reorganizat făcut la standard european, venim… avem Casa de Cultură, piațeta de la Casa de Cultură, mergem pe vechiul centru pe aleile care au căutat constructorii și d-voastră să le dați un aer medieval, ajungem în Pietonal, avem artezienele, pasajele care au dat o tentă de Bistrița Medievală.. faptul că ați dat Bistriței personalitate și ați vrut să fie un oraș specific al Transilvaniei și să fie un oraș frumos așa cum este Bistrița… eu vă felicit din toată inima să știți că transmit ceea ce simt bistrițenii, nu eu … și pentru că consider că nu v-ați terminat opera, cred că vă mai trebuie un mandat să terminați ceea ce vreți să faceți din Bistrița… (aplauze furtunoase, ovații și urale).

Un alt candidat anunţat, altă poveste! Zilele trecute, pe-nserat, în cutiile poștale ale bistrițenilor a răsărit un ziar de campanie electorală (care când e pe piaţă, când nu, dar în campanii electorale sigur), în care se făcea reclamă unui candidat independent, anunțat inițial la ALDE. Ca să vă faceți o imagine asupra amplorii acțiunii, autorii spun pe prima pagină că ziarul în cauză, ”săptămâna 26 februarie-4 martie, Anul 2016, Nr.16, 12 pagini” este distribuit în 20.000 de exemplare,… de-a moca.

Probabil că unii au banii de îi enervează și au început deja să arunce cu ei în stânga și dreapta.


Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet, trebuie, asadar, tratat ca atare!

1 COMENTARIU

  1. Vorbiti de VidanjorBN? Astia sunt scarbosi de-a dreptul dar se pare ca sunt fraieri destui care sa puna botul. Mircea o sa plateasca scump campania asta total inutila pentru el.

LĂSAȚI UN MESAJ