Ioan Turc a intrat în cursa pentru şefia PNL BN

166

Ioan Turc,prim-vicepreşedinte coordonator interimar al PNL BN şi-a depus joi candidatura pentru şefia filialei judeţene a partidului. El a mai fost preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, în perioada 2007 – 2009.

 

„Astăzi mi-am depus candidatura pentru calitatea de președinte al PNL, filiala Bistrița-Năsăud.
Perioada de interimat încetează și, o dată cu ea, trebuie să dispară și cauzele care au slăbit PNL.
Reconstrucția partidului nu mai poate fi amânată. Societatea românească are nevoie de o forța politică puternică, de dreapta, capabilă să propună și să gestioneze proiecte de anvergură. PNL trebuie să devină partidul oamenilor cinstiți, muncitori, care țin această țară pe linia de plutire. E un deziderat pe care eu și colegii mei liberali din Bistrița-Năsăud îl înțelegem și pentru care suntem hotărâți să luptăm.
Partidul Național Liberal poate să devină principala forță politică a județului prin votul deschis al oamenilor săi, fără artificii tehnice, fără jocuri subterane, fără înțelegeri politice ascunse!”, a scris Ioan Turc, într-o postare pe Facebook.

Ioan Turc este cel de-al patrulea liberal care intră în cursa pentru preşedinţia filialei liberale de Bistriţa-Năsăud, după Robert Sighiartău, Ovidiu Florean şi Vasile Silaşi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ