A început procesul Linei Monica Crăciun, femeia care şi-a ucis trei prunci şi i-a ascuns în podul blocului! Cum a putut să ascundă sarcinile

551

În dosarul Linei Monica Crăciun, femeia din Bistriţa Bîrgăului acuzată că şi-ar fi ucis trei bebeluşi după ce i-a născut, a început judecata pe fond. În urma anchetei procurorilor s-a stabilit faptul că Lina Monica Crăciun a conceput cei trei copii cu acelaşi bărbat, cu care de a întreţinut relaţii sexuale timp de aproximativ 10 ani. Cei doi mai au împreună o fată, care în acest moment este crescută de tatăl Linei Monica Crăciun. În faţa anchetatorilor, cu toate că probele AND indicau altceva, femeia nu a recunoscut nici măcar o secundă faptul că ea este cea care a dat naştere celor trei copii, după care i-a ucis.

 

În rechizitoriul întocmit de procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) se precizează că, în perioada 2004-2011, Lina Monica Crăciun a suprimat viaţa a trei nou născuţi, pe care i-a născut la termen şi neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou născuţilor în podul unui bloc dintr-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud unde au fost găsite întâmplător în cursul lunii martie 2017, în stare avansată de descompunere (scheletizate şi mumificate).

Cadavrele celor trei copii au fost descoperite, pe 9 martie 2017, de o femeie care locuieşte în acelaşi bloc cu tatăl Linei Monica Crăciun, în timp ce încerca să facă curăţenie în podul imobilului, împreună cu fiul său. La un moment dat, femeia a dat peste un sac din rafie acoperit de o grămadă de haine. Trăgând de haine, aceasta a găsit un  corp despre care iniţial a crezut că este al unui animal. Dar fiindcă podul nu era iluminat, şi-a trimis fiul să aducă o lanternă de la o vecină, care a venit şi ea acolo. Amândouă au văzut oroarea, cadavrul era al unui nou născut, nu al unui animal. Dar asta era doar primul şoc, deoarece, în momentul în care cele două femei au deschis şi sacul de rafie, aveau să constate că acolo se găseşte trupul unui alt bebeluş, învelit într-un material textil, care în final s-a dovedit a fi o bluziţă pentru nouă născuţi. Iar ambele cadavre erau în stare avansată de descompunere. Speriate, cele două femei au cerut ajutorul unei alte vecine, care între timp urcase şi ea în pod, a chemat poliţia.


Află mai multe detalii cumpărând ziarul Gazeta de Bistriţa de la orice punct de vânzare a presei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ