Încă un preot-călugăr rupe tăcerea în cazul Pomohaci

2201

Scandalul în care este implicat părintele Cristian Pomohaci este departe de a se încheia. În decursul ultimelor patru săptămâni au ieşit la iveală detalii şocante despre preferinţele sexuale ale acestuia dar şi despre modul în care bărbatul îşi alegea ”partenerii”. După dezvăluirea unui tânăr care susţinea că a fost racolat din faţa unui restaurant din centrul Municipiului Bistriţa, au apărut mai multe mărturii cu cazuri similare conectate direct la acţiunile lui Pomohaci.

 

Andreie un alt bărbat care susţine că s-a întâlnit cu părintele Cristian Pomohaci! Confesiunea lui e copleşitoare, asta pentru că tânărul recunoaşte că el e un preot-călugăr homosexual.

O bună perioadă, s-a luptat cu această orientare şi s-a ascuns sub hainele preoţeşti, dar de curând a ales să renunţe la preoţie şi să facă ceea ce simte. Asta deşi în acte este încă preot. Andrei face aceste dezvăluiri incredibile, în speranţa ca preotul Pomohaci, spune el, o să-şi amintească de povestea lor şi poate o să-i urmeze exemplul.

„M-a atins pe spate şi m-a sărutat. Tot încerca să mă atingă pe picior, să mă facă săînţeleg că el mă vrea. Nu pot sluji la doi Domni. M-aş bucura ca părintele săîşi aducă aminte de această poveste pe care o avem noi. În anul 2010 am fost invitat la un hram. Menţionez că eu sunt preot călugăr. Acolo ne-am cunoscut. Când am dat mâna, am simţit o atingere şi un fel de privire mai total nepotrivite. Toată slujba respectivă părintele a fost lângă mine. În timpul slujbei îmi făcea complimente. (…) În timp ce ne dezbrăcam de veşminte părintele tot măîntreba de unde sunt şi dacă nu vreau să slujesc cu el. I-am spus că sunt gay, dar de asta m-am călugărit ca să mă vindec. El mi-a spus că Dumnezeu nu are iubire pe gen”, a spusAndrei,preotul-călugăr,potrivit Spy News.

Totodată, un angajat al unui hotel din Bistriţa, un loc în care s-ar fi dus părintele Cristian Pomohaci însoţit de diverse persoane, susţine că preotul i-ar fi făcut avansuri. Şi asta nu este tot.

În emisiunea Acces Direct de la Antena 1 s-a vorbit despre multiplele cazări ale lui Pomohaci la un hotel din Bistriţa. Aparent, angajatul hotelului le-a dat celor de la tv o înregistrare video cu Pomohaci.

În prezent, Cristian Pomohaci este suspendat pe o perioadă determinată să mai slujească în biserica de la Moşuni şi totodată anchetat cu privire la adopţia mai multor copii.

LĂSAȚI UN MESAJ