Încă o palmă de la Curtea de Apel Cluj! Dosarul lui Grigore Avram, fuşerit la Tribunalul BN

436

Aşa cum am arătat recent, Grigore Avram, fost şef al ITRSV Cluj a fost trimis pentru a doua oară în judecată de procurorii DNA, după ce instanţa Curţii de Apel Cluj a admis apelul acestuia. Deşi Grigore Avram încheiase un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii, pentru una din faptele de care era acuzat a intervenit prescripţia specială încă înainte ca Tribunalul Bistriţa-Năsăud să pronunţe o sentinţă. Instanţa bistriţeană însă nu a ţinut cont de acest aspect şi a pronunţat condamnarea, în pedeapsa finală incluzând şi pe cea aferentă faptei prescrise.

 

Pe data de 5 ianuarie 2018, DNA anunţa, prin intermediul unui comunicat, faptul că fostul şef al ITRSV Cluj Grigore Avram a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de infracţiunilor de fals intelectual şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Anul trecut, când a fost trimis pentru prima dată în judecată alături de cele două capete de acuzare mai apărea unul: conflictul de interese.

Nu ne vom opri acum să descriem faptele de ordin penal pe care le-a comis Avram şi care l-au dus în faţa procurorilor şi mai apoi a judecătorilor, ci dorim să arătăm cum a judecat magistraţii de la Curtea de Apel Cluj cauza, aceştia dând practic încă o palmă unor judecători de la Bistriţa care tratează cu superficialitate dosarele penale. Şi nu numai, am spune noi.

 

Hotărârea tribunalului, pe repede-nainte

La Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Grigore Avram a fost condamnat la…


 Ce a anume a constatat Curtea de Apel Cluj cu privire la hotărârea pronunţată de Tribunalul Bistriţa, aflaţi cumpărând Gazeta de Bistriţa de la orice punct de difuzare a presei începând de luni 5 februarie 2018.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ