A fost ucis cu bestialitate de către vecinul său. Crima care a șocat un întreg oraș

223

Un conflict între doi vecini de bloc din Oradea a degenerat și a avut un sfârșit tragic. În urma unei altercații, un bărbat în vîrstă de 49 de ani l-a ucis în bătaie pe un locatar. Crima s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, iar suspectul a fost arestat.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au băut împreună în apartamentul victimei, un bărbat în vârstă de 43 ani, pe strada Italiană din Oradea. La un moment dat s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat.

„Agresorul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei şi a pieptului. După ce aceasta a căzut, s-a urcat cu genunchii pe piept provocându-i multiple leziuni, care i-au cauzat decesul în cursul aceleiaşi zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, informează digi24.ro

După ce şi-a ucis vecinul, suspectul – Alexandru Horvath – s-a întors acasă. Crima a fost descoperită în decursul zilei de marţi, când autorul a fost reţinut pentru omor de către procurorii Parchetului Judeţean Bihor. Miercuri, ucigaşul a fost prezentat Tribunalului Bihor, iar instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ