Fost şef din Jandarmerie, reţinut de procurorii DIICOT

851

Reținere de ultimă oră vineri dimineață, ca urmare a percheziţiilor făcute de procurorii DIICOT la Jandarmeria Română. Potrivit primelor informații, este vorba despre fostul şef din Jandarmeria Română, Marian Corcodel, care a fost reținut pentru 24 de ore, notează stiripesurse.ro.

 

Procurorii DIICOT au efectuat joi 12 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar în care angajaţi din cadrul Bazei de Administrare şi Deservire a Jandarmeriei Române sunt acuzaţi de cămătărie şi delapidare.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2011 şi până în prezent, mai multe persoane din cadrul Bazei de Administrare şi Deservire a Jandarmeriei Române au constituit un grup infracţional organizat, acordând cu împrumut, în mod repetat, diverse sume de bani unor debitori, percepând dobânzi considerabile şi, de asemenea, şi-au însuşit fără drept bunuri şi valori aparţinând unităţii din cadrul căreia făceau parte”, se arată în comunicatul DIICOT.

1 COMENTARIU

  1. Asta pentru ca abia acuma i-au prins, dar dintotdeauna „astia” au facut tot felul de smechjerii si afaceri dubioase , vizavi cu angajarile de personal … si nu doar la nivel „inalt ” …
    Unii au crezut ca-s „dumnezei ” pe pamant si ca de ei nu se va „atinge ” nimeni… niciodata … dar asta-i valabil si la politie in egala masura .

LĂSAȚI UN MESAJ