Dragnea reafirmă: ”Marea problemă în România rămâne abuzul în serviciu”

110

Liderul Social Democraților, Liviu Dragnea a ieșit public cu o declarație prin care își întărește opinia asupra abuzului în serviciu. Acesta a declarat, la Instanța Supremă, după un nou termen în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu, că marea problemă a României rămâne abuzul în serviciu.

„Am văzut că toți avocații susțin acea sesizare a Curții Constituționale. L-am întrebat (n.r. pe avocatul său) și mi-a spus că e o cutumă, când un avocat susține o sesizare a CCR, toți susțin. Ceea ce constat eu, de fapt, e că marea problemă în România rămâne abuzul în serviciu. Cu sau fără abuz în serviciu România se dezvoltă sau nu”, a spus șeful social-democraților.

Întrebat despre reitararea discuției pe tema prejudiciului, Liviu Dragnea a susținut că „eu cred că trebuie să-i acuzați și pe judecători și pe avocați că îndrăznesc să facă asta”.

Referitor la impunerea unui prag al prejudiciului pentru abuzul în serviciu, ca urmare a solicitării fostei soții a liderului PSD, Bombonica Prodana, Dragnea a îndemnat jurnaliștii să discute cu specialiștii, respectiv DNA: „Discutați cu specialiștii. Cum hotărăște DNA”.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ