Dragnea face promisiuni de creșteri semnificative a salariilor din MAI

409

„Vreau să vă asigur că, în ceea ce priveşte Legea salarizării, funcţionarii din MAI şi, în mod special cei care lucrează direct cu cetăţenii, cei care lucrează direct în stradă vor avea o creştere semnificativă pentru că este firesc şi chiar o merită”, le-a spus Dragnea poliţiştilor, în discursul său.

După prezentarea bilanţului MAI pe 2016, Dragnea a fost întrebat de jurnalişti la ce creştere salarială s-a gândit pentru personalul MAI, el menţionând că a avut o discuţie cu ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, iar creşterile vor fi „spectaculoase”.

„Pentru cei care au cele mai mici salarii din MAI, creşterile vor fi spectaculoase, mai mult decât dublu pentru unele categorii. Este firesc, diferenţele sunt foarte mari în interiorul ministerului şi cred că cei care lucrează în stradă în mod efectiv şi care au practic cele mai periculoase slujbe, ca în orice ţară, trebuie să fie mai bine plătiţi decât acum”, a spus Dragnea.

2 COMENTARII

  1. Ca exemplu… Un ofiter din Bucuresti, are un salar dublu fata de altul cu aceiasi functie si grad profesional de la „tzara” , desi munceasc la fel si fac acelasi lucru , ceea ce nu este absolut deloc corect, pentru ca functie de dinamica si starea „operativa” … sunt repartizate si posturile in teritoriu ( deci numarul lor ) si nu inseamna ca daca-i un „criminal” de la „tzara” este mai prost ori mai usor de prins… dar intotdeauna cei din „capitala” au fost mult mai bine platiti.Este valabil si la Jandarmi, la Pompieri ori la Armata sau Aparare civila .
    Dar sa va mai spun ceva si anume faptul ca in aceiasi cladire administrativa de politie, „femeia de serviciu” care face curat la „etajul ” municipiului sau politiei locale, are salarul mai mic decat cea care face curat la etajul „de la judetz”… desi matura si da cu „T”-ul la fel si nu-i cu nimic mai „greu” la una fata de calalta… si au tot la fel de multe „birouri ” si „spatii comune ” de curatat si intretinut… ( Tot ca exemplu… si pentru functiile de sus si de jos … ) .

LĂSAȚI UN MESAJ