Bărbați din Năsăud și Rodna s-au ales cu dosare penale

959

Doi conducători auto, unul din Năsăud și altul din Rodna s-au ales cu dosare penale azi-noapte. Potrivit datelor oficiale, năsăudeanul a fost susprins de polițiști conducând o mașină ce figura ca radiată.

În cazul bărbatului din Rodna, polițiștii de la Sîngeorz-Băi l-au depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice.

„La data de 8 iunie, în cadrul unei acțiuni la regimul circulației, polițiști din cadrul Poliției orașului Năsăud au identificat un bărbat, de 35 ani, din Năsăud, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 17 C, pe raza localității Salva. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoutilitara figurează radiată. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Totodată, în noaptea de 8/9 iunie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au depistat un tânăr, de 26 ani, din Rodna, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influența alcoolului.

Tânărul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu alcoolemie” arată cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ