DIICOT: Elveţian arestat pentru act sexual cu minori! De racolări se ocupa o femeie

262

Un elveţian şi o româncă au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce procurorii DIICOT i-au acuzat  de act sexual cu un minor, respectiv trafic de minori. Victimele sunt minori cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani. 

 

Lombriser Wendelin, cetăţean elveţian, şi Boldijar Mihaela au fost reţinuţi, miercuri, pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. Potrivit procurorilor, cei doi ar fi acţionat, începând din 2015, pe raza judeţelor Sălaj şi Sibiu în căutare de victime, copii vulnerabili care să accepte să întrețină relații sexuale cu acesta, în schimbul unor sume modice de bani.

Inculpatul Lombriser Wendelin s-a orientat în principal spre copii proveniţi din familii dezorganizate sau foarte sărace, neaflaţi sub supravegherea părinţilor, care cerşeau sau îşi câştigau existenţa căutând alimente, haine şi fier în containere„, explică procurorii DIICOT într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în anul 2015, Lombriser Wendelin ar abordat-o în faţa gării din Sibiu pe Boldijar Mihaela. Femeia ar fi petrecut mult timp în zona respectivă, locuind într-o baracă amenajată în apropierea gării. Astfel, bărbatul i-ar fi propus acesteia să-i caute „copii minori, de sex masculin, în vederea satisfacerii plăcerilor sexuale, în schimbul unor sume de bani„.

În acest context, profitând de naivitatea victimelor specifică vârstei precum și de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai mulți minori, cu vârste cuprinse între 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sărace de pe raza unei localităţi din judeţul Sibiu și care își câștigau existența singuri prin cerșit pe raza orașului Sibiu„, precizează procurorii.

Joi, Tribunalului Sălaj a dispus arestarea  preventivă a celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ