Boutique Mall-Cum integrezi bocancii în ținute stylish

508

Toamna se apropie și începem să ne orientăm către încălțămintea călduroasă și rezistentă, destinată sezonului rece, care să ne protejeze picioarele de condițiile atmosferice vitrege. Îndeplinind cu succes aceste cerințe, bocancii au devenit un adevărat hit al sezonului rece, fiind în topul preferințelor.

Inspirați din domeniul militar, bocancii au devenit preferații designerilor,  care le-au dat diverse interpretări fashion, ce pot fi ușor adoptate în ținutele de stradă. Datorită aerului cool și grunge pe care îl emană, bocancii sunt preferați de adolescente și fashioniste de 20 de ani, însă pot fi purtați la orice vârstă, dacă știi cum să îi incluzi în ținute și să îi accesorizezi.

Nu există femeie care să nu aibă în garderoba sa cel puțin o pereche de bocanci dama pentru zilele friguroase în care trebuie să străbată orașul și își dorește pentru picioarele sale comoditate, căldură. dar și stil.

Bocanci_Vanda_Red-1

Iată cu ce se poartă bocancii, în ținute casual, trendy, de petrecere sau la birou. Ține cont de aceste recomandări și nu vei da greș atunci când vrei să fii stylish într-o simplă pereche de bocanci.

  • Vrei o ținută relaxată și de maxim efect? Atunci poartă bocancii alături de blugi skinny și un cardigan lejer, la care poți adăuga un pulover și un fes. Acest outfit te va face să te simți liberă și puternică.
  • Asortează bocancii cu o rochie vaporoasă, ultrafeminină. Pastelurile și dantela atenuează din duritatea bocancilor, păstrând în același timp mesajul pe care doresc să îl transmită – acela de femeie independentă, cu atitudine.
  • Pentru că bocancii sunt inspirați din încălțările militarilor, poți alege să creezi o ținută în același stil, incluzând elemente vestimentare sau accesorii în nuanțe de kaki și verde. Un astfel de outfit îți va pune în evidență puterea spiritului feminin.
  • Pentru o ținută de zi, cool și comodă, asortează o pereche de blugi sau de pantaloni din piele la bocanci. Pentru un look casual, de weekend, îi poți încălța la niște pantaloni largi, iar dacă vrei un aer mai versatil optează pentru blugi skinny.
  • O alăturare inteligentă, preferată de multe vedete, este constituită din bocanci și pantaloni de piele, iar în partea de sus elemente care dau culoare și volum.
  • Asociind bocancilor nuanțe neutre și forme simple vei transmite ideea de atitudine îndrăzneață.
  • Cu o fustă mini, un dres negru și un pulover gros alături de bocanci obții un look de zi, perfect pentru zilele friguroase.
  • Dacă ești adepta stilului grunge, bocancii sunt o alegere excelentă alături de o jacheta din denim și o căciulă simplă, blugi clasici sau pantaloni scurți.
  • Asocierea dintre o rochie vaporoasă de cocktail din voal imprimat sau dantela, o jachetă bikers, o căciulă neagră și o pereche de bocanci îți va da instantaneu un look grunge.
  • Dacă alegi să încalți bocanci la o ținută smart, precum o cămașa albă sau un sacou, te vei bucura de un look urban, cu un aer relaxat și totodată smart.

Bocanci_Anais_Pink-1

În ultimii ani hainele și încălțările comode au câștigat teren în detrimentul tocurilor. Putem compune outfit-uri extrem de stilate cu elemente care deși pot părea banale, vor crea un maxim de impresie, așa cum este și cazul bocancilor.

LĂSAȚI UN MESAJ