Bistriţenii care nu vor mineralizarea Pieţei Centrale cer anularea hotărârii care dă OK-ul proiectului! Ameninţa chiar cu instanţa

204

Asociaţia BISTRIŢA CIVICĂ a formulat o plângere prealabilă către Legislativul local, prin care le solicită consilierilor să anuleze urgent o hotărâre adoptată luna trecută, care face referire la proiectul de modernizare a Pieţei Centrale şi care, din punctul lor de vedere, este ilegală. În cazul în care aleşii locali nu vor da curs solicitării, semnatarii documentului ameninţă că vor da în judecată primăria.

 

Proiectul de modernizare a Pieţei Centrale din municipiul Bistriţa, estimat la aproximativ 5 milioane de euro, a iscat foarte multe controverse între municipalitate şi adversarii acestuia. Conform proiectului, din zona respectivă ar urma să dispară peste 60 de arbori de aliniament. Anterior plângerii prealabile, peste 5.000 de bistriţeni au semnat o petiţie online prin care au cerut municipalităţii bistriţene să renunţe la proiectul de „mineralizare” a Pieţei Centrale.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

LĂSAȚI UN MESAJ