Beneficiile unei biciclete eliptice la domiciliu

163

Dacă ai un job care te solicită şi mai ales unul în cadrul căruia petreci nenumărate ore stând aşezat la birou, e foarte posibil că nu mai ajungi să investeşti minim 30 de minute pe zi în sport, ca să te menţii la un nivel de activitate minim, din acest punct de vedere. Majoritatea celor care nu doresc ca viaţa să le fie afectată de sedentarism apelează la soluţia unei biciclete pentru fitness, pe care o cumpără pentru acasă.

 

Care sunt avantajele unui astfel de dispozitiv

 

Pe lângă motivaţia majoră pe care o au mulţi cumpărători, să intre în formă şi sa îşi îmbunătăţească circulaţia sangvină, unele persoane aleg o bicicletă eliptică pentru slăbit. Asta se datorează faptului că aparatul asigură lucrul cu multiple grupe de muşchi în acelaşi timp, determinând arderi intense, în timpul rutinei de antrenament cunoscute sub denumirea de exerciţii cardio.

Se estimează că pot fi arse până la 400 de calorii într-o sedinţă de antrenament de 45 de minute. În plus, folosirea bicicletei minim o dată pe zi va determina definirea muşchilor, redându-le tonusul dorit.

 

Utilitatea

Poţi alege o piesă pentru mişcare fizică zilnică, o poţi cumpăra ca să te antrenezi pentru diverse competiţii sportive sau se poate să ai nevoie de acest produs când eşti în recuperare medicală, necesitând fizioterapie care să pună cât mai puţină presiune pe articulaţii, dar să antreneze eficient anumite grupe musculare.

 

Când nu ai nevoie de aşa ceva

E important să ştii că dacă ai de gând să foloseşti bicicleta doar ocazional, nu vedem justificarea de a investi în acest tip de dispozitiv. De două ori pe săptămână poţi să mergi şi la sală la fel de uşor. Îţi sugerăm să-l cumperi doar atunci când consideri că vei folosi frecvent produsul şi că într-adevăr te ajută să economiseşti bani pe care altfel i-ai fi cheltuit pe abonament.

 

Cum să identifici modelul potrivit

Mai întâi consultă un ghid de cumpărare online şi concomitent analizează oferta la biciclete eliptice pe un site consacrat, specializat în marketing online. Văzând mai multe modele, în timp ce afli care sunt criteriile de selecţie, te ajută să faci mai uşor comparaţii între acestea. Fii atent la greutatea volantei, la sarcina suportată, consola de comandă, funcţii şi la sistemul de frânare.

 

1 COMENTARIU

  1. Bicicleta eliptica este aparatul ideal pentru incepatori si pentru cei care se recupereaza, insa, daca vrei rezultate rapide ar fi mai buna o bicicleta magnetica sau o banda de alergat.

LĂSAȚI UN MESAJ