Bărbat din Suceava, reţinut de poliţiştii bistriţeni pentru contrabandă cu ţigări! Partener de afacere, o femeie din Ilva Mică

272

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat, joi, o acțiune de prindere în flagrant și au efectuat 4 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane, bănuite de contrabandă.

Peste 14 000 de țigarete (700 de pachete de ţigări), de proveniență ucraineană au fost ridicate și două persoane au fost reținute de polițiștii bistrițeni.

 

În cadrul cercetărilor într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au prins, joi, în flagrant delict un bărbat de 33 ani, din Slobozia Sucevei, județul Suceava, și o femeie de 43 ani, din Ilva Mică, în timp ce transportau țigarete, pe raza localității Ilva Mică.

 

Asupra bărbatului, polițiștii au găsit 3.000 de țigarete (150 de pachete), de proveniență ucraineană, iar în urma verificării împrejurimilor, au mai fost identificate 11.000 de țigarete (550 de pachete), de aceeași proveniență, ascunse într-o magazie.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, în cursul aceleiași zile, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare, ocazie cu care au fost descoperite 740 de țigarete, de proveniență ucraineană.

Față de sucevean s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore. Cei doi, urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

 

Cercetările continuă de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ