Avocata lui Dragnea îi cere iertare lui Kovesi

128

Avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, a surprins prin declaraţiile făcute  la Antenei 3 pe marginea  cazul șefului SPP, Lucian Pahonțu, potrivit cotidianul.ro

Potrivit avocatului, în spatele șefului SPP s-ar afla o „putere ocultă”.

„Vreau să-i cer iertare doamnei Kovesi. De fapt, această putere ocultă din umbră era foarte încântată când noi discutam despre procurorul șef al DNA, când era cineva arătat în spațiul public ca fiind vinovat de anumite abuzuri, tocmai pentru ca în spatele acestui nume adevărata putere ocultă să pună stăpânire pe destinele țării și să distrugă, pentru că avea un țap ispășitor care era veșnic, care era în lumina reflectoarelor”, a spus Maria Vasii, la Antena3.

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a acuzat în mod repetat pe şeful SPP, Lucian Pahonţu, că se implică în politică, la un moment dat spunând despre el că este un personaj veninos.

În acest context, premierul Viorica Dăncilă și miniștrii din Cabinetul său au renunțat la serviciile SPP încă din prima zi de mandat.

Social-democratul Paul Stănescu a afirmat, la rândul său,  că directorul SPP Lucian Pahonţu i-a transmis printr-un prieten că e foarte bine să colaboreze pentru că va avea protecţie, că Liviu Dragnea va fi executat până în martie cel târziu şi că eventual el ar putea să preiau şi partidul.

LĂSAȚI UN MESAJ