Alina Bica: Florian Coldea a fost în spatele filajului de la Paris. Îl aştept în acelaşi loc unde am fost şi eu

457

După Sebastian Ghiţă, Alina Bica vine cu o nouă serie de dezvăluiri şi acuzaţii la adresa lui Florian Coldea. Fosta şefă a DIICOT spune că adjunctul SRI ar fi în spatele filajului acesteia şi al Elenei Udrea, de la Paris.

„Florian Coldea a fost în spatele filajului de la Paris. Cred că dumnealor au fost beneficiarii produsului de filaj. DNA avea mandat de interceptare din februarie 2015. În februarie 2015 eram pe mandat de interceptare luat de Kovesi. Ei ştiau ca merg la Paris. Florian Coldea trebuie să plece cum am făcut şi eu. Îl aştept în acelaşi loc unde am fost şi eu pe Florian Coldea”, a declarat Alina Bica în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Alina Bica a mai spus că aşteaptă de la Coldea dovada că şi-a plătit vacanţele exotice.

„Cu certitudine a fost văzut pe aeroport domnul Coldea atunci când a plecat cu domnul Ghiţă. Coldea poate proba că a plătit el doar dacă apare prin transfer bancar numele său, sau voucher şi extras de cont sau chitanţa dacă s-a făcut plată în numerar. Dacă a fost o plată în cash, trebuia să fie sesizat Oficiul de Spălare a Banilor. Pe toate trebuie să apară numele dânsului”, a afirmat Bica.

 

sursa: stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. Da ce-i deranjeaza pe unii si pe altii, daca sistemul de protectie, ia masuri de „investigare si filaj „… al unui anume… „cineva „… daca acesta se pretinde ca-i sincer, corect, nu incalca legea si-si vede de treaba lui, firesc, normal si fara calitati „smecheresti ” ori de ” baieti destepti „… cu grave implicatii social-economice si politice in stat, de natura a crea grave perturbari… ? Intelegeti ca tzara asta nu-i ” sat fara caini „… !
    Acuma… este tot asa adevarat ce a recunoscut domnul ex. presedinte Basescu si anume, ca peste tot, noua ne-ar tebui numai ” ingeri ” ! NU EXISTA ASA CEVA !

LĂSAȚI UN MESAJ