Activitatea Serviciului Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud pe 2016: Anchete în câteva zeci de dosare penale şi 13 persoane inculpate! Au pus mâna şi pe câţiva poliţişti

473

Aproape 40 de dosare penale în care s-au efectuat cercetări, 13 persoane inculpate, dintre care 3 poliţişti de la Serviciul de Permise Auto, şi cinci dosare soldate cu întocmirea de rechizitorii de către procurori sunt rezultatele pe anul 2016 ale Serviciului Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, condus de comisarul şef de poliţie Ioan Feierdi. Activitatea de prevenire nu a fost lăsată la o parte.

 

Potrivit unui comunicat remis redacţiei de Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, în anul 2016, s-au efectuat cercetări şi au fost înaintate la unităţile de Parchet competente 37 dosare penale. Dintre acestea, 6 au fost iniţiate din sesizare proprie, iar 31 au fost primite de la structurile de Parchet.

În baza probatoriilor administrate, s-a dispus începerea urmăririi penale în 34 dosare penale. Procurorii de caz au emis rechizitorii în 5 dosare penale şi au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei în 4 dosare penale.

În aceeaşi perioadă, au fost inculpate 13 persoane, dintre care 3 lucrători M.A.I., toţi cu funcţii de execuţie şi toţi făcând parte din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bistriţa-Năsăud„, precizează sursa citată.

În ceea ce priveşte activitatea de prevenire desfăşurată în rândul personalului M.A.I., în perioada de referinţă au fost efectuate un nr. de 35 activităţi preventive de informare la care au participat 325 lucrători M.A.I., din care 93 cu funcţii de conducere şi 232 cu funcţii de execuţie, şi un număr de 38 activităţi de instruire la care au participat 504 lucrători M.A.I., din care 80 cu funcţii de conducere şi 424 cu funcţii de execuţie.

Totodată, în anul 2016 au fost înregistrate şi soluţionate un număr de 32 petiţii.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Nelu Feierdi e un om corect, care-si face foarte bine treaba, nu se arunca pe tot felul de informatii de doi bani, nu iese cu nimic in evidenta decat cu munca si perseverenta. Bravo, Nelu, la mai multe succese!!!

LĂSAȚI UN MESAJ