Accident mortal la ieșire din localitatea Beclean. Un taximetrist de 21 de ani a murit și alte trei persoane sunt rănite

910

Un tânăr ce era șofer pe taxi, și-a pierdut viața după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat frontal în mașina taximetristului.

Taximetristul de 21 de ani taximetrului a rămas blocat ăntre fiarele contorsionate ale mașinii și a intrat în stop cardio-respirator în scurt timp.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud a declarat: „La ieșire din localitatea Beclean, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din Târlișua care se deplasa spre Dej a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus și care era condus de un tânăr de 21 de ani din localitatea Nimigea”,  potrivit Bistrițeanul.ro

Claudiu Zegrean, taximetristul de 21 de ani a decedat, iar în momentul producerii accidentului se întorcea cu trei clienți de la un restaurant.

Se pare că șoferul care a provocat accidentul a consumat alcool înainte de a se urca la volan și dse întorcea de la o nuntă în momentul producerii accidentului.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ