A vrut musai plimbare cu maşina prin Bistriţa! Acum riscă să ajungă după gratii

218

Deşi ştia că nu are voie să părăsească localitatea de domiciliu, fiind sub control judiciar, un tânăr din Teaca s-a aventurat la o plimbare cu maşina până la Bistriţa. Aici însă, a dat nas în nas cu poliţiştii, care l-au oprit pentru un control de rutină. Acum, tânărul riscă să îşi petreacă următoarele 30 de zile după gratii sau, în cel mai bun caz, în arest la domiciliu.

 

Potrivit IPJ BN, în noaptea de 9/10 februarie a.c., polițiștii de la ordine publică au oprit pentru control în trafic un tânăr, de 23 ani, din Teaca, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul de 23 ani se afla sub control judiciar, începând cu data de 29 decembrie 2017.

Astfel, polițiștii de la supravegheri judiciare au stabilit că tânărul în cauză a încălcat cu rea credință măsura controlului judiciar, întrucât avea interdicția de a părăsi comuna Teaca.

De asemenea, polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, în vederea efectuării demersurilor necesare către Judecătoria Reghin pentru înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau arestării preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ