A făcut pe cascadorul, dar a a ajuns în comă

204

Un tânăr din Sărăţel a încercat o cascadorie şi a urcat în picioare pe motocicletă şi a intrat într-o căruţă staţionată pe marginea drumului, fiind aruncat la câţiva metri. Acum el este internat la Spitalul de neurochirurgie Cluj-Napoca, în comă, iar medicii sunt rezervaţi în a da un prognostic favorabil.

 

Accidentul s-a produs miercuri pe DJ 172 G în Sărăţel. Din cercetările la faţa locului s-a constatat că un tânăr de 20 de ani din localitate, care lucra în Germania şi venise în ţară pentru a urma şcoala de şoferi, din teribilism s-a urcat în picioare pe motocicletă, dar a pierdut controlul vehiculului şi a intrat într-o căruţă staţionată pe acostament. În urma impactului tânărul a fost aruncat la câţiva metri. Un martor la accident a apelat 112.

Echipajul SMURD, sosit la locul accidentului l-a găsit pe tânăr în stare foarte gravă şi inconştient. A fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Bistriţa-Năsăud cu o hemoragie puternică la nivelul creierului. În cursul nopţii a fost transferat la clinica de neurochirurgie din Cluj-Napoca în stare de comă profundă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Din declaraţiile prietenilor, tânărul nu avea permis de conducere pentru motocicletă şi ar fi  consumat băuturi alcoolice.

 

(sursă foto: b1.ro)

 

Marius Vasilică

LĂSAȚI UN MESAJ