A „confundat” banii firmei cu ai lui! Bistriţean acuzat de delapidare, sub control judiciar

1313

Un bistriţean, gestionar la o firmă din municipiul Bistriţa, este acuzat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa de delapidare şi a fost pus sub control judiciar.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi sustras peste 24.000 lei dintr-un seif aflat în incinta firmei al cărui angajat era.

 

În cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, vineri, două percheziții domiciliare pe raza municipiului Bistrița, informează IPJ BN într-un comunicat.

Cu această ocazie a fost identificată suma de 4.000 euro și 150 lei, sumă de bani care ar proveni din comiterea infracțiunii de delapidare.

DSCN5266 DSCN5267

Față de un bărbat, de 34 ani, din Bistrița a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind bănuit că la data de 5 iulie a.c., în calitate de gestionar al unei societăți, și-ar fi însușit, pe nedrept, în interes personal, din seiful aflat în incinta biroului unității, suma de 24.035 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 80 %„, precizează sursa citată.

În aceeaşi zi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ