Europarlamentarul liberal Traian Ungureanu atacă dur DNA-ul şi SRI-ul.

Astfel, în opinia politicianului, alegerile locale din acest an sunt decise de procurori, care arestează în stânga şi în dreapta pe baza unor denunţuri ale unor personaje mai mult sau mai puţin credibile.

Denunţuri la comandă şi foarte multe calomnii. Asta stă la baza urmăririlor penale începute de DNA chiar înainte de alegerile locale, scrie într-un articol în Adevărul europarlamentarul Traian Ungureanu, citat de b1.ro.

”Denunţătorii se scoală în zori, se pun pe scris şi îşi aduc aminte, cu precizie de lunetist, când şi pe cine au mituit. Primari în funcţie şi candidaţi de succes potenţial sunt arestaţi de DNA. Recomandarea comună a serviciilor secrete şi a DNA e să credem cu fanatism în coincidenţe repetate şi nelimitate. Adică să fim tâmpiţi. Nu, mulţumesc!”, a declarat europarlamentarul liberal.

Potrivit acestuia, justiția își pierde, în acest mod, din credibilitate.

”Din păcate, e de bănuit că am terminat viitorul justiţiei, înainte de a-i da o şansă. Nimeni nu poate explica de ce ar trebui să aplaudăm legea aplicată politic. Nimeni nu îndrăzneşte să se întrebe de ce aceiaşi hoţi sunt liberi între campanii şi arestaţi cum devin candidaţi. Oricât de înrăiţi hoţii, legea nu are voie să urce pe scenă pentru servicii electorale şi răfuieli de sistem. Altfel spus, alegerile sunt pregătite cu grijă. DNA nu e pe liste, dar le face. Serviciile nu vorbesc, dar ascultă. Dumneavoastră votaţi”, mai scrie Traian Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.