Mai mulți copaci, căzuți în Bistrița, din cazua furtunii! Județul, sub cod galben de instabilitate atmosferică

1593
FOTO: ARHIVĂ

Vijeliile au adus probleme în municipiul Bistrița, unde vântul puternic a doborât mai mulți copaci. Județul Bistrița-Năsăud se află sub avertizare de cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, în intervalul 03 iulie, ora 10 – 04 iulie, ora 03.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, mai mulți copaci au fost doborâți de vânt în municipiul Bistrița.

Astfel, pe str. Grigore Bălan, un copac a căzut pe stradă, la fel şi pe str. Tudor Vladimirescu,  iar str. Avram Iancu, un  copac a căzut pe o casă. De asemenea, pe str. Tudor Vladimirescu a căzut un copac.

Echipaje din cadrul Detașamentul de Pompieri Bistrița  acţionează pentru degajare, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, un echipaj de pompieri cu o motopompă intervine pentru evacuarea apei dintr-o unitate de alimentație publică, str. Mihai Eminescu.

Județul Bistrița-Năsăud se află sub avertizare de cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în intervalul 03 iulie, ora 10 – 04 iulie, ora 03.

În intervalul menționat, în sudul, sud-estul și local în centrul și estul țării, precum și în zonele montane și submontane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here