UPDATE 3: Bărbat în stop cardiorespirator, în urma unui accident pretrecut în Lechința

688

Un grav accident rutier s-a produs luni dimineața, pe un drum din comuna Lechința. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Potrivit primelor informații transmise de ISU Bistrița-Năsăud, în urma unui accident rutier, care a avut loc în Lechința, un bărbat a fost grav rănit și a intrat în stop cardiorespirator. Medicii îi aplică manevre de resuscitate, încercând să îi salveze viața.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat o victimă de sex masculin, în stop cardiorespirator. A fost început protocolul de resuscitare și a fost alocat în sprijin echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, .

Polițiștii Serviciului Rutier intervin și ei în zonă și efectiează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

UPDATE:

Salvatorii au reușit să îl resusciteze pe bărbatul implicat în accident. Acesta va fgi transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș.

Echipajele medicale EPA și TIM SMURD au reușit resuscitarea victimei (un bărbat în vârstă de aprox 40 de ani). Au facut eforturi susținute pentru stabilizare în vederea pregătirii transportului acesteia pe calea aerului cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș„, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

UPDATE 2:

Din cauza condițiilor meteorologice, elicopterul nu poate zbura în condiții de siguranță astfel că bărbatul va fi transportat de către echipajul TIM la clinica din municipiul Târgu Mureș.

UPDATE 3:

Bărbatului implicat în accidentul de la Lechința i s-a făcut rău la volan și a intrat cu mașina într-un gard.

La fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au constatat faptul că, unui bărbat de 44 de ani, din Lechința, care conducea un autoturism pe o stradă de pe raza localității, i s-ar fi făcut rău la volan și a intrat în coliziune cu gard din beton„, precizează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilită cauza accidentului și împrejurările în care a avut loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here