Home Politică Alin Seserman: „Din cei 650 000 de euro încasaţi anual, puteţi face...

Alin Seserman: „Din cei 650 000 de euro încasaţi anual, puteţi face cinci porţi din lemn pe an, domnule primar şi domnule şef de ocol?”

Consilierul municipal PNL, Alin Seserman, este indignat de faptul că „șeful Ocolului Silvic al municipiului Bistriţa este membru în consiliul de administraţie al Ocolului Silvic”, iar „șeful consiliului de administraţie este unul din subordonaţii şefului de Ocol”. De asemenea, are o întrebare pentu primarul Ovidiu Crețu și pentru Șeful Ocolului Silvic, și anume, dacă „din cei 650 000 de euro încasaţi anual”, se pot face cinci porţi din lemn pe an, pentru a fi înlocuite cele „prăbuşite de pe strada Dornei”.

„Numai în Bistriţa lui Ovidiu Creţu poţi întâlni aşa ceva. Şeful ocolului silvic al municipiului Bistriţa este membru în consiliul de administraţie al ocolului silvic. Şeful consiliului de administraţie este unul din subordonaţii şefului de ocol. Aţi înţeles bine. Un subordonat al şefului de ocol, un angajat, este preşedintele consiliului de administraţie al ocolului silvic. Şeful de ocol face evaluare angajaţilor, iar la rândul lui este evaluat de unul din subordonaţi. Domnul Valea Ovidiu, angajatul ocolului silvic cred că a acceptat din bun simţ să fie preşedinte, însă aşa ceva eu n-am mai întâlnit.
L-am întrebat pe şeful de ocol cum a selectat persoanele din consiliu de administraţie şi mi-a zis că a apelat la o firmă specializată de resurse umane. În afară de ei doi, mai fac parte domnul Parasca de la finanţele publice şi domnul Ţacăl Dan, care e şi el de la un ocol silvic din Bistriţa Bârgăului.
Şi ca să fiţi liniştiţi în continuare, dragi bistriţeni, din cei 2 697 937 lei, Bistriţa se alege cu 201 728 lei, deci sub 10% din veniturile ocolului şi sub 0,2% din bugetul local. Restul se cheltuie pe întreţinere. De asemenea în pădurile Bistriţei conform cotei de recoltă la vânat, în acest an, vânătorii pot recolta sau ucide, cum doriţi, 3 cerbi, căprior-10, 12 mistreţi, 3 urşi, un lup şi alte animale mai mici. Totul e în regulă. Cu ce ne alegem noi? Cu nimic, binenţeles. Dar am o întrebare. Aţi tăiat 18 000 mc de lemn, aveţi hală de debitat, aveţi tractorist, tafist, ifronist şi doi muncitori care debitează lemn, da? Din cei 650 000 de euro încasaţi anual, puteţi face cinci porţi din lemn pe an, domnule primar şi domnule şef de ocol? Ca să le înlocuim pe cele prăbuşite de pe strada Dornei. Ca să înţelegem de ce la Ghinda a fost rasă o pădure întreagă”, a scris Seserman, pe pagina de socializare.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version