Aveţi un program încărcat? Staţi mult timp la birou? Ajungeţi târziu acasă sau pur şi simplu nu vreți să vă irosiți timpul? Organizaţi un eveniment, de orice fel? Atunci Restaurant “Ardeal” este soluţia! Clienţii noştri sunt pe primul loc!

 

Primim comenzi pentru mâncare şi facem livrarea acasă sau la birou, la ora solicitată de dumneavoastră, la nr. de telefon 0744-717496, sau puteţi servi masa în localul nostru Restaurant „Ardeal” situat în municipiul Bistriţa pe strada Drumul Cetăţii, nr. 2H.

Folosind materie primă şi ingrediente de cea mai bună calitate, Restaurant Ardeal vă oferă zilnic 5 feluri de ciorbe şi 3 feluri principale, la „Meniul Zilei” la doar 11 lei.

 

În sistem catering, un meniu complet livrat la domiciliu costă doar 13 lei.

Livrările se efectuează în orice loc din judeţul Bistriţa-Năsăud, dar şi în afara acestuia. În cazul în care comanda depăşeşte suma de 20 de lei, nu se percepe comisionul de transport.

 

Împreună cu echipa de bucătari şi ospătari, Restaurant „Ardeal” organizează mese speciale pentru nunţi, botezuri, înmormântări.

Preţul unui meniu standard începe de la 13 lei, de la un număr mai mare de persoane se negociază.

Pe lângă meniul oferit, asigurăm servirea, vesela, dar şi feţele de masă. Pentru nunţi, botezuri şi majorate asigurăm şi aranjarea localului.

În perioadele de post, Restaurant „Ardeal” oferă în funcţie de solicitarea clienţilor meniuri de post.

3 COMENTARII

  1. Buna ziua sper ca nu deranjez mar interesa tot meniul pt o nunta restransa cu aproximativ 30 de pers?tot ce include cat mar costa daca fac la ardealul si cat ma costa adus acasa tot acelasi meniuri?ce cuprind meniurile?ce oferte aveti?multumesc mult astept cu nerabdare raspunsul dv?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.