Vezi aici cât a fost tărăgănată ancheta unuia dintre cele mai sângeroase accidente rutiere din Bucureşti!
În 17 decembrie 2010, la intersecţia bulevardelor 1 Decembrie cu Basarabia din Bucureşti, o şoferiţă începătoare, Andreea Enache, a pierdut controlul BMW-ului pe care-l conducea şi a intrat în plin într-o ambulanţă BGS. Patru oameni au pierit atunci pe loc, alţi doi fiind grav răniţi. Într-un final, după aproape doi ani de tărăgănări pe care rudele victimelor nu şi le-au putut explica, ancheta poliţiştilor a ajuns în sfârşit la capăt. Dosarul va fi trimis în curând la Parchet cu propunerea de trimitere în judecată.
În timp ce rudele morţilor îi plâng încă şi aşteaptă ca justiţia să le facă dreptate, Andreea Enache îşi vede de viaţă. Aurelia Dobrescu, soţia unuia dintre pacienţii decedaţi, a povestit presei consternată că nici şoferiţa, nici părinţii ei nu au încercat să ia legătura cu ea, să o încurajeze măcar cu o vorbă bună.

De partea cealaltă, Andreea a încercat să-şi vadă de viaţă, după ce a apelat la ajutorul unui psiholog.

"Îmi amintesc că mă apropiam de intersecţia cu Bulevardul Basarabia. Circulam în coloană, cu viteză redusă. Cu aproximativ 150 metri de intersectie, în faţa mea cineva a frânat brusc şi la rândul meu am frânat. De aici nu îmi mai aduc aminte nimic. Regret foarte multe… Nici nu ştiam ce s-a întâmplat, cu cine m-am lovit, de ce lumea era agitată în jurul meu, de ce au venit să mă vadă oameni pe care nu îi văzusem până atunci. Nu mă deranjează faptul că am fost stigmatizată numai pentru că maşina pe care o conduceam era o marcă străină", povestea soferita la două luni după accident.

Între timp, viaţa ei a intrat pe un făgaş normal: şi-a terminat facultatea, s-a angajat şi îşi vede fericită de treburi. Pozele pe care şi le-a postat pe profilul de socializare Facebook o prezintă chiar extrem de pasionată de distracţii nocturne, fiind o prezenţă obişnuită în cluburile din Capitală.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.