Autorităţile au descoperit că Vlad Nicolae, presupusul asasin al studentei nipone Yurika Masuno, făcea parte din frăţia "combinatorilor" de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" şi că ar fi fost amendat de două ori de poliţişti. El a fost adus în această dimineaţă în faţa procurorilor de la Parchetul General, unde va fi suspus testului poligraf.
Vlad Nicolae urmează să facă astăzi testul cu detectorul de minciuni, în prezenţa procurorilor de la Parchetul General. Potrivit Adevărul, înainte de intra la audieri, suspectul a declarat: "Nu am ucis pe nimeni".

Vlad Nicolae este arestat preventiv pentru 29 zile după ce a fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor calificat asupra studentei Yurika Masuno din data de 15.08.2012.

Combinator de taxi

"Combinatorii" de taxi, la fel precum cerşetorii, stau la pândă la terminalul aeroportului în aşteptarea prăzii. Aceştia păcălesc turiştii pentru a obţine de la ei diferite bunuri. Vlad Nicolae este unul dintre aceşti oameni. El, însă, este acuzat că şi-a omorât "prada".

După ce a acostat-o pe Aeroportul "Henri Coandă", s-a oferit să o ajute cu un taxi. Momentul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere din aeroport. Cei doi s-au urcat împreună în taxi şi după câţiva kilometri, au coborât. O zi mai târziu, studenta a fost găsită moartă în pădure.

Anchetatorii au stabilit că Nicolae mai este suspectat şi în alte două dosare de crimă şi în alte trei, de tâlhărie.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.