"Fostul soţ al Luminiţei umbla cu droguri şi a fost traficant de carne vie. O ţinea sub lacăt, legată cu cătuşe şi o bătea de o rupea".
Tudora Ifrim, mama Luminiţei, femeia care a uimit o lume întreagă după ce a violat un taximetrist, a acceptat să acorde în exclusivitate un interviu pentru cancan.ro. Femeia, care locuieşte în comuna Cataloi, în apropiere de Tulcea, face mai multe drumuri pe zi la spital ca să-i satisfacă fiicei toate capriciile şi s-a codit o vreme până să accepte să le dezvăluie reporterilor cancan.ro incredibila istorie a Luminiţei. Pe parcursul interviului, femeia a râs, a plâns, şi-a apărat fiica ori a blamat-o. Cert este că povestea de viaţă a “violatoarei din Tulcea” depăşeşte orice imaginaţie!
Prima replică a Tudorei Ifrim, în faţa camerei de luat vederi, a fost extrem de vehementă: "Nu a făcut fata mea aşa ceva! Ea e liniştită, nu, nu este violentă". Pe parcursul discuţiei, însă, mama Luminiţei a început să "scape" informaţii legate de episoade violente din viaţa fiicei ei, ajungând pe parcurs la afirmaţia…'Luminiţa când bea înnebuneşte, se schimbă în totalitate".

Bătrână a povestit cum de a ajuns fiica ei prostituată, implicată în dosare grele ale interlopilor bucureşteni.

"Fostul ei soţ (al Luminiţei – n.r.) umbla cu droguri şI a fost traficant de carne vie. O ţinea pe fată sub lacăt, legată cu cătuşe de calorifer şI ea făcea doar ce spunea el. 6 ani şi 10 luni a stat în teroare. Nu putea să plece de la el că nu avea acte, niciun act. Mai fugea şi venea acasă, dar venea şi el după ea şi o lua".

Mama Luminiţei are o explicaţie şi pentru ieşirile bizare ale fiicei ei. "O bătea rău, mamă, o rupea cu bătaia. Mă gândesc că a lovit-o la cap mai tare şi de-aia a ajuns aşa, săraca. I-am zis să se ducă să se controleze, dar n-a vrut. A zis, ce, ma duc eu la nebuni?".

Tudora a stat de vorba cu medicii care o îngrijesc pe Luminiţa şI pretinde că aceştia i-au spus că fata "n-are nimic la cap". Rezultalele oficiale vor fi cunoscute abia la începutul săptămânii viitoare.

Mama "violatoarei" s-a plâns, pe parcursul interviului, şi de propria viaţă. Le-a povestit reporterilor că bărbatul ei "cam bea" şI face scandal, ba chiar că-l oblighă să doarmă în altă cameră pentru că "miroase a băutură şI a ţigări şI eu nu permit aşa ceva".
Interesant este faptul că, o dată ce a crezut că nu mai este filmată, Tudora Ifrim a schimbat total placa. Cancan.ro a ales să nu difuzeze imaginile filmare cu o camera ascunsă, rezumându-ne doar la a vă relata partea "neoficială" a poveştii.

Aşadar, tulceanca a povestit cu lux de amănunte episoadele violente ale fiicei sale, în care devine obsedată de sex şI distrugere. Ultima oară când a băut – a spus femeia – Luminiţa a spart toate paharele şi farfuriile din casă, a făcut balamuc. A mers la poartă şi a dat cu piciorul în tablă până a spart-o şi s-a rănit rău.
,A trebuit să fie cusută. (taximetristul violat a povestit că, la primele sale vizite nocturne în apartamentul din Tulcea, fata umbla cu o cârjă, iar după ce aceasta s-a dezbracat a observat că are un picior bandajat). De asemenea, mama violatoarei s-a plâns că fiica ei are mereu ceva de împărţit cu tatăl vitreg şi că scandalurile lor ajung adesea la bătaie. Deşi uneori părea afectată profund de firea zbucuimată a fiicei sale, Tudora Ifrim a recunoscut că Luminiţa îi seamănă. "Cum cu cine seamană? Cu mine, doar că la mine a trecut vremea" a replicat răzând în pumni batrâna.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.