Locuieşte în Comuna din Paris, are 28 de ani şi a fost sărac lipit pământului. Vezi aici ce vrea să facă cu banii
Viaţa unui tânăr din Târgu-Jiu s-a schimbat radical de o săptămână, de când a intrat în posesia marelui premiu de la Loto, de 4,5 milioane de euro. CANCAN a aflat detalii incendiare despre bărbatul care, a dat dovadă de consecvenţă, astfel împlinindu-i-se visul, iar povestea celui care a câştigat colosala sumă este una impresionantă.
La vârsta de 28 de ani, A.I., poreclit de către prieteni Adiţă, pare pregătit pentru a începe o nouă viaţă. Cu greu i-a venit să creadă faptul că el este marele câştigător şi niciodată n-a îndrăznit să se viseze milionar, chiar dacă şi-a încercat de multe ori norocul la Loto.

După cum le-ar fi povestit amicilor cel care ar fi câştigat impresionanta suma, e convins că Dumnezeu a făcut o minune, oferindu-i dreptul la o cu totul altă viaţă: "Nu i-a venit să creadă. E un băiat modest, are 28 de ani, este student la Facultatea de Ştiinţe, din Petroşani. Nu are nici un job. Provine dintr-o familie modestă şi a avut mari probleme cu banii. Este căsătorit, are o fetiţă de patru ani, iar soţia lui lucrează la o mină din zonă, dar are un salariu destul de mic. Stă în zona Comuna din Paris, din Târgu-Jiu", a povestit o sursă din anturajul lui Adiţă, care ar fi aflat identitatea celui mai nou milionar din România, pentru CANCAN.

În timp ce mulţi tineri s-ar fi grăbit să prăpădească banii, dacă ar fi fost în locul lui, Adiţă s-a dovedit a fi foarte cumpătat: "a spus câtorva persoane că a câştigat şi le-a invitat la restaurant, unde le-a făcut cinste. Acum, a plecat câteva zile la munte împreună cu famila lui. Nu vrea să cheltuiască aiurea. Se gândeşte că trebuie să păstreze banii pentru copil şi vrea să îşi deschidă o firmă de construcţii. Crede că de acolo ies bani. El a fost până acum sărac, sărac şi ştie să aprecieze banii. E un băiat de treabă, e cuminte", ne-a mai povestit aceeaşi sursă.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.