Dominată de nevoia de afecţiune şi siguranţă

Din punct de vedere astral, Elena Băsescu este născută în zodia taurului cu conjunctura Marte-Jupiter aflat în casa a patra. Acest lucru se manifestă printr-o mare nevoie de a-şi arăta sentimentele în societate în general şi în sânul familiei în mod special. În paralel cu această sensibilitate se manifestă şi dorinţa de a-şi impune punctul de vedere în viaţa în doi, fapt ce îi va da bătăi de cap şi palpitaţii la inimă viitorului ei soţ, înzestrat şi el cu o personalitate la fel de puternică.

Elena va fi într-o permanentă căutare de stabilitate şi sigurantă. Chiar dacă în relaţia cu viitorul soţ, fata preşedintelui manifestă emoţii puternice acestea pot fi adesea contradictorii.

EBA menţine echilibrul familiei

Din fericire pentru EBA, planeta Jupiter este aliatul astral care o va ajuta mereu să depăşească conflictele şi provocările vieţii de cuplu. Să ţină relaţia pe linia de plutire nu va fi uşor având în vedere temperamentul pasional al soţului.

Un mariaj furtunos

Chiar dacă există o puternică compatibilitate astrală, mariajul EBA-Syda va traversa şi momente de criză datorate personalităţilor puternice cu care ambii membrii ai cuplului sunt înzestraţi.

La rândul său şi Syda, născut în zodia Gemenilor, manifestă aceeaşi nevoie de a avea ultimul cuvânt de spus. Ceea ce-l face compatibil cu fiica preşedintelui este pasiunea pentru calătorii şi predilecţia pentru lux şi rafinament. Chiar dacă, uneori îl tentează viaţa tihnită de cuplu, Syda nu prea are răbdare să trăiască liniştit şi se va implica mai greu într-un dialog constructiv cu soţia.

Vor avea noroc la bani

În ceea ce priveşte copii şi situaţia financiară cuplul Ionescu-Băsescu nu înregistrează blocaje şi piedici astrale.

Se căsătoresc într-un ceas norocos

În momentul când îşi vor pune pirostriile, astrele le surâd având în vedere că Jupiter traversează zodia Gemenilor semnul zodiacal al mirelui iar Venus, planeta dragostei se află într-o conjunctură la fel de prielnică. Cuplul va avea parte şi de momente mai dificile în următorii doi ani când mezina preşedintelui va avea trece prin nişte încercări atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.