În vară au dat-o în bară, iar la sesiunea din toamnă a bacalaureatului au vrut să trişeze. Nu unul, doi, ci cu zecile!
Peste 100 de elevi au fost eliminaţi la prima probă scrisă a examenului de bacalaureat – sesiunea de toamnă din cauza fraudelor. 33 de elevi au fost prinşi numai în Bucureşti.
116 elevi au fost daţi afar5ă din săslile de examen pentru că au fost prinşi cu  telefoane mobile, dispozitive auditive sau a materialele auxiliare nepermise. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat municpiul Bucureşti (33) şi judeţul Bihor (zece).  Aceşti elevi pierd pentru două sesiuni dreptul de a susţine examenul.
Ieri s-a desfăşurat proba la limba şi literatura română, prima probă scrisă a examenului de bacalaureat din sesiunea august-septembrie 2012.
Azi, elevii care provin de la şcolile cu predare în limbile minorităţilor naţionale susţin proba scrisă de limbă maternă. Proba obligatorie a profilului este programată miercuri, 29 august, iar proba la alegere a profilului şi specializării (ultima)- vineri, 31 august.
Primele rezultate vor fi afişate pe 2 septembrie, până la ora 16.00. Din aceşl moment, vreme de 4 ore vor putea fi depuse contestaţiile. Contestaţiile vor fi soluţionate în intervalul 3-4 septembrie, iar rezultatele finale se vor afişa pe 5 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.