magini şocante cu Cristina Săvulescu înainte de a se "tuna"
Datorită asemănării vizibile cu actriţa americană, Cristina Săvulescu a primit titulatura de Angelina Jolie de România. Puţină lume ştie însă că fosta iubită a fotbalistului Mihai Răduţ a făcut sacrificii imense pentru a avea această înfăţişare. Cancan.ro vă prezintă în exclusivitate imagini senzaţionale în care tânăra apare fără nicio operaţie estetică, pur şi simplu cum a fost înzestrată de "mama natură".
Fără operaţii estetice, extensii de păr şi tatuaje, Cristina Săvulescu nu se apropie nici măcar unu la sută de imaginea femeii fatale, pe care o afişează Angelina Jolie. Din pozele care ne-au parvenit pe adresa pont@cancan.ro, reiese că tânăra care a avut o relaţie de câţiva ani cu fotbalistul Mihai Răduţ, iar apoi o alta pasageră cu Alex Piţurcă, a făcut sacrificii imense pentru a avea look-ul de acum.
Este mai mult decât vizibil că şatena a apelat la serviciile medicului estetician pentru a-şi corecta nasul, a-şi mării sânii şi buzele. Pentru a aduce cât mai mult cu idolul ei, celebra actriţă internaţională, Cristina şi-a făcut tatuaje identice şi are grijă să se fotografieze în poziţii în care se remarcă asemănarea dintre ea şi soţia lui Brad Pitt.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.