Chiar dacă a avut probleme la ambii genunchi, soţul Dianei a continuat să practice acest sport nautic. "Doctorul Filipescu se uita pe RMN si ma intreaba: 'Care genunchi te doare mai tare? Stangul sau dreptul?'. La care eu: 'Stangul, dar de ce?'. El: 'Pai sa stiu pe care il operez primul, ca nu mai ai cartilaje la nici unul'. Eu: 'Aaaaa, daaa, aaaa, sigur… va sun eu… ! Pfff'. De doi ani de zile ma dau cu placa pe lacul Snagov, indragostit fiind de apa si, gasind alinare atat de aproape de Bucuresti!", a mărturisit Ducu Ion pe blogul său.

În 2010, o prietenă i-a spus lui Ducu că pe Snagov se dă un bărbat cu placa şi aşa l-a descoperit pe celălalt pasionat la o academie de wakeboarding. Chiar dacă prietenii l-au luat peste picior din prima secundă, spunându-i că n-o să reuşească niciodată să practice acest sport.

"Am reusit din prima tura sa ma ridic pe placa si de atunci m-am infectat cu microbul asta. Chiar in timp ce scriu, negociez cu sotia timpul pe care vreau sa il petrec pe lac azi", a explicat Ducu Ion.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.