Folclorul dă tonul la silicoane! Roxana Vaşniuc, prezentatoarea de la etno tv, se mândreşte cu un bust mai voluminos. Atingea dimensiunile la care visează orice fotomodel, 90-60-91, dar şi-a dorit să intre în rândul siliconatelor.

"Nu am vrut să fie cei mai mari, am vrut să fie cei mai frumoşi. Erau ok şi înainte dar acum sunt extraordinari. Aveam nevoie să vin cu ceva nou. M-au costat 5000 de euro Acum am cei mai frumosi sâni din show-biz!", ne-a declarat frumoasa prezentatoare.

Roxana a ales să-şi modifice bustul într-un moment în care cariera ei e pusă sub semnul întrebării. S-a zvonit că show-ul pe care îl prezintă, "O seară cu cântec", de la Etno tv, n-ar mai fi în grilă de când Silviu Prigoană a hotărât s-o concedieze odată cu Adriana Bahmuţeanu şi pe producătoarea emisiunii. Asta n-a împiedicat-o să investească în silicoane cinci mii de euro spunând că sunt doar zvonuri răutăcioase! În schimb, nemulţumirile ei par a fi de ordin sentimental.

"Păcat că nu am un iubit", s-a plâns blonda în vârstă de 27 de ani despre care s-a speculat că ar fi avut o idilă cu Petrică Mâţu Stoian şi că i-ar fi făcut ochi dulci iubitului Adelinei Pestriţu, Răzvan Ispas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.