Vedeta de televiziune de la Antena 1, Gabriela Vrânceanu Firea, mărturiseşte că, de când s-a născut fiul său, David Petru, "acum, pe primul loc este copilul, iar televiziunea a căzut pe doi".

Gabi Firea şi Florentin Pandele aniversează, în septembrie, doi ani de căsnicie şi spun despre această perioadă că este "un vis frumos din care nu ne mai trezim".

Prezentatoarea tv mărtuiseşte că, de când a venit pe lume fiul său, David Petru, este preocupată cu creşterea sa, iar televiziunea a rămas pe locul doi.

Se pare că nici în trustul Intact nu se aude nimic despre revenirea vedetei cu show-ul ei de duminică.

Grila de toamna a Antenei 1 se pare că este completă şi nu există niciun semn despre emisiunea de duminică pe care Gabi Firea avea de gând să o continue din luna septembrie.

Cu toatea acestea, vedeta tv spune că acestă perioadă, pentru ea şi familia ei, este "un vis frumos din care nu ne mai trezim".

"Dumnezeu ne-a trimis şi un prunc sănătos şi frumos. Suntem foarte fericiţi", a mărturisit ea pentru TV Mania.

Rolul de mămică îi ocupă tot timpul şi nu există urme de regrete, Gabrielea Firea susţinând că soţul său, Florin Pandele, o ajută foarte mult în creşterea pruncului.

"Seara, la baiţă şi masaj, Florin (soţul – n.r.) este şeful, pentru ca el îl spală şi îl masează pe David Petru. Noaptea, eu stau de planton, dormind chiar lângă pătuţul lui, să nu-mi scape vreo 'solicitare' de-a lui", povesteste Gabi.

Prezentatoarea tv a subliniat că, acum, familia e pe primul loc.

"Acum, pe primul loc este copilul. Televiziunea a căzut pe doi. Să le luăm pe rând", a precizat mămica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.