Ce nu face o mamă ca să-şi apere puii! Speriată că magistraţii i-ar putea încredinţa copiii lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu face tot ce-i stă în putinţă pentru a dovedi că acestora nu le lipseşte nimic cât timp stau cu ea. Iar pentru asta a angajat urgent o bonă, o bucătăreasă, dar şi pază, la reşedinţa din Pantelimon.

Pentru procesul de la 5 septembrie, Adriana Bahmuţeanu face tot ce-i stă în putinţă pentru ca judecătorii să dea o decizie care să o avantajeze.

Conform ordinului de protecţie, se va stabili la care dintre părinţi Maximus şi Eduard vor beneficia de siguranţa necesară. Întrucât Silviu Prigoană cere încredinţarea copiilor pe o perioadă de şase luni, motivând că sunt supuşi unei „violenţe economice actuale şi deplin traumatizante", fosta directoare Etno TV şi Taraf TV a pus în aplicare o strategie inteligentă.

După ce şi-a închiriat o vilă spaţioasă în Pantelimon, Bahmuţeanca şi-a mai adus, pe lângă mamă şi soră, un arsenal prin care să-i dovdească soţului că odraslele lui au aceleaşi condiţii ca înainte: o bonă internă, o bucătăreasă, dar şi pază!

Cu acest arsenal, Bahmuţeanca a făcut o impresie bună şi celor de la Autoritatea Tutelară, iar cel mai convins de acest lucru este chiar avocatul ei.

„Cred şi sper că ancheta a decurs bine. Minorii beneficiază de condiţii foarte bune la noua reşedinţă. Au bonă, bucătăreasă, pază, în plus este şi mama doamnei Adriana Bahmuţeanu care îi oferă sprijin", a declarat Cristian Gheorghiţă, pentru Click!

Silviu Prigoană: «Adriana ar fi adus o imagine negativă postului Etno TV»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.