Premierul Victor Ponta se afla in Cape Town, Africa de Sud, unde, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, participa la Congresul Internationalei Socialiste.

"Victor Ponta se va afla, de luni pana joi, in Africa de Sud si va participa la mai multe reuniuni si intalniri politice cu ocazia acestui congres", precizeaza comunicatul publicat pe site-ul Guvernului.

Ponta se va intalni atat cu Jacob Zuma, presedintele Africii de Sud, cat si cu alti sefi de guverne si lideri ai partidelor socialiste, conform sursei citate.

Totusi, exista o discordanta intre informarea Executivului roman si site-ul oficial al evenimentului. Astfel, Congresul XXIV al Internationalei Socialiste se desfasoara in perioada 30 august – 1 septembrie, scrie ziare.com. Cu alte cuvinte, evenimentul incepe in ziua in care premierul Ponta se intoarce in tara. 

Oficialii Biroului de presa al Guvernului nu au putut spune care este programul real al prim-ministrului, insa au precizat ca Victor Ponta se afla in Cape Town in calitate de presedinte al PSD, nu de sef al Guvernului, iar pentru deplasare nu s-au folosit bani publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.