Vedetele sunt mai degraba obisnuite cu situatiile iesite din comun si sunt pregatite sa le faca fata, dar pentru Andra, asta a fost prea mult. A fost peste orice asteptari!

Andra este ocupata zilele acestea cu show-ul "Romanii au talent". La acest sfarsit de saptamana a venit randul Clujului, orasul natal al cantaretei, sa-si arate talentele.

Si, cum nu putea fi trecuta cu vederea aniversarea Andrei, care pe 23 august a implinit 26 de ani, publicul de la Cluj i-a pregatit o surpriza. Toti cei din sala i-au cantat "La multi ani!" si au aplaudat-o minute in sir, scrie libertatea.ro.

Andra a izbucnit in lacrimi, emotionata si impresionata de reactiile clujenilor, carora le-a multumit pentru gestul frumos.

Desi in week-end a muncit, de ziua ei vedeta a fost rasfatata de sot, Catalin Maruta, cu o escapada in Spania, la Marbella, alaturi de cativa prieteni dragi.

Ea nu a fost uitata nici de fani, care i-au transmis urarile lor calduroase pe Facebook.

"Va multumesc tuturor pentru mesaje! Ca de fiecare data, in ultimii 3 ani, mi-am petrecut ziua de nastere in Marbella, un loc superb unde am sarbatorit cu persoane pe care le iubesc foarte mult. Vacanta se termina insa. In weekend, impreuna cu colegii de la 'Romanii au talent', voi fi in Cluj! Sa trecem la treaba, nu? Va pup!", le-a raspuns cantareata a doua zi, pe contul personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.