Iulia Vantur a vorbit deschis despre sport, diete, relaxare si proiectele care o fac sa se simta norocoasa pentru cel mai recent numar al revistei "Ce se intampla, Doctore"?

Prezentatoarea Stirilor de weekend de la PRO TV si co-prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine" a marturisit ca a adoptat un stil de viata sanatos, ce consta intr-o alimentatie echilibrata combinata cu multa miscare, scrie click.ro.

"Cand vreau sa slabesc adopt dieta "exercitii fizice sustinute" in primul rand. J Foarte importanta este si alimentatia. Daca vreau sa scap de cateva kilograme, nu ma ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multa apa si mananc salate, fie de fructe, fie de legume. De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri facute din legume si fructe, o dieta benefica pentru organism, care se tine de 2 ori pe an. In timp, am invatat sa mananc sanatos, asa ca nu am nevoie de diete drastice."

In ceea ce priveste sportul, fosta iubita a lui Marius Moga este o impatimita a exercitiilor fizice: "Mersul pe bicicleta si badmintonul sunt atat de placute incat nici nu le trec in categoria activitatilor ce necesita vreun mare efort. La fel si dansul, inotul. Sunt modalitati de relaxare, care din fericire, antreneaza si corpul. Mai solicitanta este sala de sport. Aproape in fiecare zi, fac exercitii acasa, dupa un program de pe internet – 8 minute pentru fiecare grupa musculara".

Sursa: bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.