Are 63 de ani dar se simte inca un barbat bine! Insurat si tata a doua fete, Neculai Ontanu, primarul sectorului 2 al Capitalei, nu se fereste sa apara in public tot mai des alaturi de directoarea sa de comunicare, Mariana Georgescu.

Nici la 1.000 de kilometri distanta de casa nu se pot ascunde! Un cititor Click! i-a surprins tocmai in Croatia pe cei doi "colegi de serviciu", Neculai Ontanu si Mariana Georgescu. Primarul si subalterna, despre care se zvoneste ca i-ar fi amanta de peste 10 ani, luau masa joi la orele amiezii la o terasa din centrul vechi al orasului Dubrovnik.

Martorul care a imortalizat scena a povestit ca cei doi erau foarte apropiati, ca doi porumbei, au stat peste doua ore la terasa, timp in care primarul a vorbit foarte mult la telefon, scrie click.ro.

Fie probleme stringente ale sectorului nu-i dadeau pace, fie sotia il controla la intervale scurte de timp. Mariana Georgescu, poreclita in primarie "Scorpiuta", este mana dreapta a primarului Ontanu si nimic nu se face in institutie fara stirea sa.

Surse din cadrul primariei au spus ca cei doi au o relatie mai mult decat profesionala de peste 10 ani, care s-a soldat cu beneficii de ambele parti. Sefa departamentului de comunicare ar fi reusit cu ajutorul lui Ontanu sa obtina o casa si un loc de munca in primarie, pentru unul dintre copiii sai. In plus, edilul este nasul de cununie al ambilor copii ai directoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.