Weekendul trecut s-a dovedit a fi foarte încărcat pentru poliţiştii rutieri bistriţeni. Aceştia promit severitate maximă în aplicarea legii.

 

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri din judeţul Bistriţa-Năsăud au reţinut opt permise de conducere şi au aplicat 281 de sancţiuni contravenţionale la legea circulaţiei în valoare de 35.630 lei.

De asemenea,  poliţiştii au depistat în trafic trei conducători auto care conduceau autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice. Celor trei le-au fost întocmite dosare penale.

Alte cinci dosare penale au fost întocmite de poliţişti unor persoane care nu deţineau permise de conducere auto sau acestea erau suspendate, iar unui bistriţean i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Liana Mureşan

 

 

1 COMENTARIU

  1. sa vezi ca esti depasit pe linie continua si tusti masina politiei dupa contravenient, il ajunge il opreste si…drum bun mai departe, ca era imbracat in politist, iar eu sa traiasca politia romana….in cine sa ai incredere, comunism curat PCR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.