O prezenţă nu tocmai constantă în showbizul autohton, Anca Ivănescu a intrat zilele aceasta, fix în raza aparatului de fotografiat al paparazzilor Cancan. Nu este nevoie de o prea mare introducere, întrucât o domnişoară de talia Ancăi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Curios este că domnişoara divorţată era însoţită, pe lângă un grup de tinere cu trup de model şi de un mascul puţin cam însurat. Cu Oana Lis.
Dacă la evenimentele mondene, fosta soţie a "regelui vinurilor" apare cât mai îmbrăcată, de această dată ne-a fost dat să o vedem într-o ţinută ceva mai sumară, la malul Mării Negre. Femeia de afaceri a fost însoţită pe plaja din Mamaia de câteva tinere, parcă decupate din revistele de modă, dar ş-a concentrat atenţia asupra unui domn luat. Bărbatul care era puţin însurat, momentan la a doua căsătorie, era nimeni altul decât Viorel Lis, fostul edil al Capitalei.
Între cei doi nu este nimic mai mult decât o simplă prietenie, ţinând cont că la plajă se afla şi Oana Lis. Deşi părea captivat de prezenţa Ancăi, fostul primar a fost luat ridicat de pe perna pe care se bronza relaxat de actuala soţie. Mai mult, supărată că Viorel nu prea i-a dat atenţie, blonda l-a pus pe acesta să-i care geanta de plajă, care s-a şi rupt. Vizibil plictisită, Oana nu s-a obosit să-şi ajute soţul să strângă lucrurile ci a asistat nepăsătoare la eforturile lui.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.