Scenele de sex în public dintre Romică Ţociu şi amanta sa, Ramona, publicate de revista CIAO!, au făcut vâlvă în lumea mondenă, dar nu şi în familia actorului. Soţia sa, Nicoleta, chiar s-a pierdut în metafore pentru a-i găsi scuze alesului inimii: "Romică este ca un bec aprins în jurul căruia roiesc o mulţime de fluturi, îţi dai seama ce s-ar întâmpla dacă s-ar stinge becul? Când m-am căsătorit cu el, acum 20 de ani, ştiam că este un om mai special. Noi nu divorţăm, femei au mai fost, asta nu e prima. Ne creştem copiii, ne vedem de familie. Acum ce să fac, să-mi smulg părul din cap? Nu e o soluţie. Sunt mândră că am un bărbat atât de irezistibil la 50 de ani, dacă doamna nu s-a mai putut abţine până la cameră şi a făcut-o pe plajă".

Romică a simţit nevoia să-şi premieze soţia înţelegătoare cu un weekend de vis la mare şi, culmea ironiei, a dus-o chiar pe plaja în care la începutul lunii şi-a făcut mendrele cu Ramona. Deloc afectată de această situaţie, Nicoleta a servit liniştită un pahar de şampanie, alături de soţul infidel.

Cei doi au pornit apoi liniştiţi spre camera de hotel, unde probabil a urmat o sesiune prelungită de somn. Pentru toate celelalte, există amante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.