Cazul taximetristului din Tulcea violat de "Angelina" Jolie de Romania devine de interes national. Vadim Tudor invitat in aceasta seara la RTV a dezvaluit ca si el a trecut printr-o scena asemanantoare in tinerete, dar a "invins".

Stand de vorba cu Nicolae Stan, Vadim Tudor si-a amintit de tineretea lui zbuciumata cand si el a fost agresat aproape sexual de doua "balerine", dar asa cum era de asteptat, "tribunul" s-a luptat cu cele doua iesind invingator:

"El are dreptate, sunt nimfomane de genul asta care trag de corpul barbatilor. Eu in tineretea mea am fost agresat de 2 balerine, m-am opus, am luptat, dar in final s-a rupt patul cu noi. Omul asta a salvat onoarea speciei masculine, ar trebui sa i se ridice o statuie. El ar trebui sa aiba si spor de periclitate.

Te-ai gandit vreodata ca ea a vrut sa te omoare, pentru ca tu nu erai capabil si ea era nemultumita de cum ii faci tu comisioane. Tu sa nu te lauzi ca esti potent, pentru ca te pasc primejdii la fiecare pas. Exista riscul sa ajungi ca faimosul Terente in formol la institutul Mina Minovici." au fost replicile cu care Vadim a incercat sa-l faca pe taximetrist sa uite de faptul ca a fost agresat de o femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.