Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a spus duminica seara, ca este posibil ca grupurile parlamentare ale USL sa analizeze luni propunerea de hotarare a Parlamentului privind referendumul a senatorului liberal Ioan Ghise.

“Din ceea ce stiu eu, nu cred ca exista alta posibilitate astazi si stiu bine legea”, a precizat acesta la Realitatea TV referindu-se la sesiunea extraordinara in care Parlamentul ar trebui sa ia act de decizia Curtii Constitutionale si prin urmare Traian Basescu sa fie repus in functie.

Social – democratul a punctat ca nu cunoaste proiectele senatorului PNL Ioan Ghise prin care presedintele suspendat Traian Basescu ar putea fi demis in Parlament, acesta apreciind ca liberalul este “un parlamentar inventiv”. 

“Eu nu ma imixtez in actiunile domnului Ghise. Este un parlamentar creativ si inventiv, daca a gasit o astfel solutie vom discuta maine. Dar chiar nu stiu exact in ce consta propunerea domniei sale si nu as vrea sa fac supozitii pe o chestiune pe care nu o stiu”, a precizat Hrebenciuc.

Senatorul PNL Ioan Ghise sustine ca CCR nu are cum sa decida ea intoarcerea presedintelui, ca hotararea Curtii Constitutionale nu este executorie si in consecinta a pregatit un proiect de hotarare a Parlamentului prin care se constata ca Traian Basescu a fost demis de popor, iar postul de presedinte e vacant.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.