Stim deja ca unele alimente au efecte afrodisiace si am mai vorbit despre ele si cu alte ocazii.

Cu toate acestea, pe langa delicioasa ciocolata sau aromatul ginseng, considerate in cultura noastra alimente-minune pentru imbunatatirea vietii sexuale, in lume exista o varietate de afrodisiace, care mai de care mai ciudate…

Iata cateva dintre acestea:

In Arhipelagul Filipinez oamenii consuma adesea mancaruri care au la baza carnea de cobra. Despre aceasta se spune ca are rezultate sigure ca si afrodisiac, si tocmai de aceea in ultimii ani a aparut si o piata neagra pentru astfel de produse.

Pestele Fugu este una dintre cele mai otravitoare vietati de pe pamant. Cu toate acestea, in Japonia este considerat o delicatesa si un afrodisiac natural eficient. Pericolul apare daca pestele nu este curatat si preparat bine, anual inregistrandu-se decese din aceasta cauza. Si totusi oamenii, si mai ales turistii, continua sa-l consume…

Barbatii din China consuma castraveti de mare pentru efectele lor afrodisiace. Acestia sunt de fapt niste animale marine, al caror gust pare sa fie respingator. Totusi, traditia isi spune cuvantul, iar in restaurantele cu specific traditional acest fel de mancare are un mare succes.

In Africa exista o traditie straveche care spune ca pulberea obtinuta din coarne de rinocer transforma orice aliment intr-unul puternic afrodisiac. De aici au aparut insa si probleme grave, pentru ca in ultimii ani numarul acestor animale s-a diminuat considerabil, din cauza vanatorilor.

Taiwanul are si el traditiile proprii in materie de alimente afrodisiace… Poate chiar cele mai ciudate! Una dintre acestea este supa din cuib de pasare. Din fericire supa se face doar din cuibul propriu-zis si nu include si pasarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.