Polițiștii din Bistrița, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile din Germania pe numele unui românce, cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală gravă.

 

La data de 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au identificat o femeie, de 29 ani, din Bistrița Bîrgăului, care era urmărită internațional.

Pe numele celei în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală gravă, faptă comisă în cursul lunii octombrie 2012.

Pentru depistarea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Femeia a fost prezentată Curţii de Apel Cluj, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, pentru demararea procedurilor în vederea extrădării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.