Vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita, primarul Iasilor, a declarat, vineri, ca o noua suspendare a lui Traian Basescu nu e oportuna si ca USL ar trebui, cel putin pana la alegerile parlamentare, sa se canalizeze pe guvernare, informeaza Ziare.com.

"Sunt lucruri care trebuie sa ne preocupe la nivelul Guvernului, chiar daca batalia politica va continua cu domnul Basescu. Cred ca toti ne-ar acuza acum daca am incepe o noua suspendare – 'Dom'le, toata ziua il suspendati? Ia ocupati-va voi pana in toamna de guvernare si veniti la votul nostru, iar cand vom iesi la vot se va stabili clar cine conduce Parlamentul si Guvernul' ", a afirmat primarul de Iasi.

Alegerile parlamentare nu sunt departe si cred ca Guvernul actual trebuie sa se canalizeze pe ceea ce urmeaza", a spus Nichita.

Social-democratul a adaugat ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa se lanseze in noi atacuri politice dupa ce se va intoarce la Cotroceni, subliniind ca nu vede o "coabitare" cu acesta in viitorul apropiat.

"Ce va fi dupa alegeri, vom vedea", a completat Nichita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.